Hvem er Småjob Sydfyn?

Småjob Sydfyn er et samarbejde mellem det private og det offentlige, som arbejder med at udbrede kendskabet til småjob. Et samarbejde hvor vi lærer af hinanden og finder nye måder at gøre tingene på! Men også et samarbejde hvor vi igangsætter nye ideer og initiativer.

Småjob Sydfyn skal fungere som en online platform, hvor alle interesserede bl.a. kan få faktuel viden, finde relevante kontaktpersoner, se hvilke virksomheder der deltager, events mm.

Netværket Rabbits Care er organiseret under Rabbits Erhvervsnetværk og er åbent for alle virksomheder, der ønsker at arbejde med social ansvarlighed.  I 2022 er der foreløbigt planlagt 5 netværksmøder, der alle faciliteres af Kristine Karlshøj.

Rabbits Cares

Du finder os lige her.

Virksomhedsservice

Svendborg Kommune

Ambitionerne er høje. Derfor har vi sammen med det lokale erhvervsliv skabt en brancherettet organisering med virksomhederne i centrum. Vores account managers besøger 40 virksomheder om ugen for at snakke om hvordan de og vi kan skabe job, og hvordan vi kan hjælpe virksomhederne med at finde arbejdskraft. Vi arbejder også med at sætte relevante efteruddannelses-kurser i kraft. Det sker i et tæt samarbejde med virksomheder og uddannelsesinstitutioner.

LinkedIn