Kontakt

Vil du hjælpe et andet menneske med at tage små skridt ind på arbejdsmarkedet, så står vi til rådighed.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om småjobs, og lad os hjælpe dig med at finde den rette  medarbejder. Du er også velkommen til at deltage på Rabbits Care netværksmøder, hvor du kan møde andre virksomheder, som tager et socialt ansvar.

Lars Malig Rasmussen

Lars Malig Rasmussen

Account Manager

Mobil: 30 17 45 31

Projektleder Småjob Sydfyn

”Jeg er ansat i Jobcenter Svendborgs virksomhedsservice, hvor jeg arbejder som account manager og projektleder. Projektledelsen omkring Småjob Sydfyn betyder, at et af mine fokusområder er at facilitere vores Code of Care Task Force bestående af 22 virksomheder”

”Har du spørgsmål vedrørende Småjob Sydfyn er du meget velkommen til at kontakte mig.”

Torben Trapp

Torben Trapp

Account Manager

Mobil: 24 99 57 16

Rabbits Care

”Jeg er ansat i Jobcenter Svendborgs virksomhedsservice, hvor jeg arbejder som account manager og tovholder på Rabbits Care. Igennem mit arbejde som account manager har jeg siden 2019 været fast medlem af Rabbits Erhvervsnetværk. Mine forventninger til Rabbits Care er, at vi over tid får skabt et bæredygtigt netværk for, alle virksomheder på Sydfyn, som ønsker at arbejde med social ansvarlighed og småjob”

”Har du spørgsmål vedrørende Rabbits Care er du meget velkommen til at kontakte mig.”

Troels Fjellø Mortensen

Troels Fjellø Mortensen

Rabbits Cares

Mobil: 61 26 27 26

Rabbits Care

Kære Alle

Vi har en fælles rejse vi skal starte op i 2022 som handler om at få flere  kompetencer i socialt ansvar. Derfor har Rabbits i samarbejde med Jobcenter Svendborg startet netværket Rabbits Care og vi vil i foreløbig 2022 og 2023 etablere en række netværksmøder der er gratis for alle virksomheder.

Et netværk hvor vi drøfter og udvikler social ansvarlighed og får konkrete redskaber til at springe ud i et samarbejde omkring en medarbejder i småjobs.

På møderne skal vi have inspiration og konkret viden med hjem – og det er ganske uforpligtende!

Jeg håber endvidere i vil hjælpe med at dele i jeres netværk – arrangementet er nemlig for alle typer af virksomheder der er nysgerrige på området.

Tilmelding via e-mail til troels@rabbits.dk

Jeg glæder mig til at se jer : )

Find os her

Virksomhedsservice

Svendborg Kommune

Ambitionerne er høje. Derfor har vi sammen med det lokale erhvervsliv skabt en brancherettet organisering med virksomhederne i centrum. Vores account managers besøger 40 virksomheder om ugen for at snakke om hvordan de og vi kan skabe job, og hvordan vi kan hjælpe virksomhederne med at finde arbejdskraft. Vi arbejder også med at sætte relevante efteruddannelses-kurser i kraft. Det sker i et tæt samarbejde med virksomheder og uddannelsesinstitutioner.

LinkedIn