Hvordan kommer vi i gang med småjobs?

Mange virksomheder vil gerne tage socialt ansvar, og nogle har ligefrem defineret en CSR strategi. Uanset om man er en stor virksomhed med nedfældede politikker eller en lille virksomhed med få ansatte, har man mulighed for at tage et socialt ansvar. Det kræver handling at gøre en forskel, og ved at ansætte en, der står på kanten af arbejdsmarkedet, kan man tage et socialt ansvar. Det er social ansvarlighed i praksis.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

  • Vi står klar til at besøge jeres virksomhed, hvis I er nysgerrige og vil drøfte mulighederne for at oprette småjobs
  • Vi ser ansættelsen i småjob som et fælles ansvar. Derfor håndterer vi rekrutteringsprocessen og sikrer altid et godt match mellem virksomhed og medarbejder
  • Vi faciliterer netværksmøder for virksomheder, der er interesseret i social ansvarlighed
  • Ved ansættelse i småjob får I en fast kontaktperson, der støtter og sparer med jer om opgaven med at tage imod en medarbejder med evt. fysiske og psykiske udfordringer

Vil du tage et socialt ansvar?

Vil du hjælpe et andet menneske med at tage små skridt ind på arbejdsmarkedet, så står vi til rådighed. Sammen kan vi få alle med.

Virksomhedsservice

Svendborg Kommune

Ambitionerne er høje. Derfor har vi sammen med det lokale erhvervsliv skabt en brancherettet organisering med virksomhederne i centrum. Vores account managers besøger 40 virksomheder om ugen for at snakke om hvordan de og vi kan skabe job, og hvordan vi kan hjælpe virksomhederne med at finde arbejdskraft. Vi arbejder også med at sætte relevante efteruddannelses-kurser i kraft. Det sker i et tæt samarbejde med virksomheder og uddannelsesinstitutioner.

LinkedIn